Referenties


De volgende mensen hebben al eens met Cyndicaat samengewerkt:

 • Cynthia is een creatieve, inspirerende opleidingspartner. Uitgesproken hands-on met een zeer goed gevoel voor groepsprocessen. Ze in ook in staat om een echte sparringpositie te verwerven tot en op het hoogste echelon in een organisatie. Dat gaat het even goed af als op het niveau van uitvoerende professionals. Het is fijn om met haar samen te werken. 
Gewoon een zorg minder bij complexe veranderingsprocessen.
  – Ruud Lamers, Adviseur HRM, Agens
 • Cynthia van Cyndicaat is inspirerend, heeft veel energie en ziet snel waar knelpunten en uitdagingen zitten. We werkten samen bij een opdracht waarbij creatieve denktechnieken werden ingezet. Op korte termijn een stevig resultaat én leuk!
  – Hanneke Beekers, Senior Communicatieadviseur, Het Inventief
 • Cynthia is een pragmatische projectmanager met een brede kennis van mensen en ondernemingen. Ze gaat op een gestructureerde, pro-actieve manier te werk. Cynthia communiceert met alle lagen binnen een bedrijf op een open en coöperatieve manier
  – Maarten B. In ’t Veld, eigenaar van MB In ’t Veld Advies
 • Ik  heb Cynthia leren kennen als een authentieke, speels creatieve, enthousiaste en analytische sparringpartner. In mijn ogen heeft zij, mede door haar strakke open en eerlijke houding op alle niveaus, een belangrijke bijdrage geleverd aan het huidige niveau van professionaliteit binnen onze organisatie. Cynthia weet een positieve ‘no-nonsense’ sfeer te creëren in een vertrouwde omgeving. Haar pragmatische aanpak en een open en persoonlijke stijl spreken mij erg aan. Ze gaat doelgericht en systematisch te werk met een grote mate van ontvankelijkheid en energie. Met haar heldere en directe manier van communiceren heeft ze mij, anderen en onze organisatie in staat gesteld te groeien.
  – Andre Kuilman, Agens
 • Cynthia is een scherpzinnige en daadkrachtige persoonlijkheid die snel personen, organisaties en situaties kan inschatten. Zij is specialist in het begeleiden van veranderingsprocessen op het terrein van interne communicatie. Ze weet op creatieve wijze mensen te betrekken bij het probleem, hen te motiveren en kan met hen werken aan oplossingen waardoor hun houding en gedrag verandert.
  – Ingrid Andela, accountmanager en communicatieadviseur, Het Inventief

Kijk voor meer referenties op het LinkedIn profiel van Cynthia op den Brouw.